HyperLink Senin için kırmızı ne demek.. Bizim için hayat demek.. Bir torba umut bağışlamaya ne dersin ??
 
  • Alo Gıda 174
  • ARABULUCULUK
  • Kaçak Ürün Alma
  • Ekmeğini İsraf Etme
  • Kosgeb
  • Dumansız Hava Sahası
  • Su Hayattır
Haberler / Makaleler

BAKKALA DESTEK GELDİ

10.02.2010

 

 

Oda Başkanı Emin Bağcı,İZBAKBAY, hipermarketlerin haksız rekabeti nedeniyle tükenme noktasına gelen bakkallara can suyu verdi” dedi

İzmirli bakkallar hipermarketlerin haksız rekabetine karşı İZBAKBAY (İzmir Bakkallar Bayiler A.Ş.) şirketi ile direniyor. Sermayesinin tamamı İzmir Bakkallar ve Bayiler Odası tarafından karşılanan şirket, oda üyelerine ucuz ürün imkanı sağlıyor. İZBAKBAY'ın, tükenme noktasına gelen bakkallara cansuyu verdiğini kaydeden İzmir Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Emin Bağcı, "Türkiye'de hala hipermarketlerin çalışma koşullarını düzenleyen bir yasanın çıkartılamaması anlaşılır gibi değildir. Biz hipermarketlere karşı değiliz ancak Avrupa ve Amerika'da olduğu gibi bu kuruluşların çalışma koşulları yasalarla düzenlenmeli, küçük işletmeleri haksız rekabetten koruyacak önlemler alınmalıdır. Küçük işletmeler bu ülkenin dinamosudur. Ekonominin omurgası olan esnaf sanatkarı bitirirseniz, ülke geleceğini de tehlikeye atarsınız" diye konuştu.
 
YASAYLA KORUNMALI

İZBAKBAY'ın bakkallardan büyük ilgi gördüğüne değinen Bağcı, şunları söyledi: "Yasal düzenlemeler yürürlüğe girene kadar üyelerimizi mağduriyetten korumak adına kurduğumuz şirket büyük ilgi gördü. Küresel krize rağmen 2009 yılını kar ederek kapattık. Yakın zamanda Eşrefpaşa Yağhaneler'deki şirketimizin 2. ve 3. şubelerini açmayı planlıyoruz. Şirketimiz İzmirli bakkalın gücüyle büyüyor."

HER TÜRLÜ ÜRÜN VAR
İlk aşamada şubeler için yer tespiti ve sermaye birikimi çalışmaları yaptıklarını ifade eden Bağcı, "Tüm bu çalışmaları hiçbir devlet kurumu ya da finans kuruluşundan yardım, teşvik veya destek almadan yapıyoruz. Kendi imkanlarımızı kullanarak hem üyelerimize uygun fiyatlı mal tedariki yapıyoruz, hem de şirketi kar ettirerek geliştirmeyi, daha fazla şube ile daha fazla esnafımızı ucuz ürünlerimizden yararlandırmayı hedefliyoruz" diye konuştu. Şube sayısını İzmir genelinde yeterli sayıya ulaştırdıktan sonra, dağıtım filosu kurarak, hizmeti üyenin ayağına götüreceklerini vurgulayan Baıcı, şöyle konuştu: "Ürün satışlarımızda bakkalın içinde bulunduğu zor durumu düşünerek, kredi kartı ve taksitli satışlar gibi ödeme kolaylıkları sağlıyoruz. İZBAKBAY'da bir bakkalın ihtiyacı olan her ürün buluyor. Buna TEKEL ürünleri de dahil. Şirketin ürün listesi, bakkal dostlarımın ihtiyaçları göz önünde bulundurularak hazırlandı."

Dayanışmanın en güzel örneğiyiz
İZBAKBAY'ın başarısının temelinde kenetlenmenin yattığını belirten Emin Bağcı, görüşlerini şöyle dile getirdi: "Büyük sermayelere, teşviklere gereksinim duymadan, birlik ve beraberliğimizden aldığımız güçle İZBAKBAY'ı önemli bir noktaya taşıdık. Başarımızda üyelerimizin oda yöneticilerine gösterdiği samimi desteklerinin payı büyük. İzmir'de faaliyet gösteren tüm bakkal dostlarımız, şirketimizin doğal ortağıdır. Bu şirket bakkalın can simididir, İzmirli bakkalların kendi kuruluşudur, oda-üye bağının simgesi, İzmir'deki bakkal-oda dayanışmasının en güzel örneğidir."


Geri


E-Posta:  
şifre:  
  şifremi Unuttum
Üye Olmak İstiyorum
  • SANAL POS
  • banka hesap
  • İzbakbay
  • ÖZEL ATA SAĞLIK HASTANESİ
  • ATAKALP
  • Sol Reklam Alanı
Copyright 2011 İzmir Bakkallar ve Bayiler Odası
Bu sitede kullanılan resim ve belgeler orijinal olup tüm hakları İzmir Bakkallar ve Bayiler Odası'na aittir.
kapat
Konut Projeleri web tasarım