01 KASIM 2009 Tarihinde namusları, vatanları yani bizlerin rahat yaşaması için şehit düşen atalarımızı, üyelerimiz ve aileleri ile birlikte birlik ve beraberlik içinde Çanakkale şehitlik gezimizi gerç ( 12.11.2009 )

Başkanımız Emin BAĞCI önderliğinde üyelerimiz ile birlikte minnet ve şükranlarımızı sunmak üzere Çanakkale Şehitliklerine ziyaret amacıyla gittik. Onların zaten duaya ihtiyacı yoktu Şehitlik mertebesine nail olduklarından mekanları Cennetti ! sadece Atalarımızı ve yaptıklarını ziyaret edip, geçmişimizi anlamak, günümüze şükretmek ve geleceğimize katkıda bulunmak.. Ruhları Şad Olsun !